Make-up

Ben je op zoek naar een nieuwe look of wil je graag advies?
Wil je schitteren op je eigen trouwfeest of op een avondfeest?
Met mijn make-up maak ik van jou de beste versie van jezelf.
Ontdek wat ik je kan bieden en ik zal je helpen stralen!

julie-smet-professioneel-mua-makeup-artist-vistagiste-sint-niklaas-waasland-vlaanderen-workshop-beauty-photoshoot-fashion-editorial

Beauty make-up

Een glamoureuze avond make-up of liever iets meer naturel voor overdag? Voor eender welke gelegenheid personaliseer ik jouw make-up.

Samen gaan we op zoek naar de juiste look, helemaal aangepast aan jouw noden en stijl.

Prijs: € 65,00
Tijd: 60 min.

Bruidsmake-up

Om te helpen om jouw grote dag onvergetelijk te maken kom ik je make-up op locatie aanbrengen. Dit kan volledig aangepast aan jouw dag, op eender welk tijdstip.

Een van mijn expertises ligt in het creëren van mooie en natuurlijke bruidsmake-up. Wens je een romantische, klassieke, of eerder een extravagante stijl? Alles is mogelijk!

Ik bied je een service op maat die ervoor zorgt dat je make-up de hele dag lang perfect zal zitten,
en je ook op je foto’s zal doen schitteren.
Zo zal je een stralende en zelfverzekerde bruid zijn!

Proefmake-up
Tijdens onze eerste afspraak nemen we samen uitgebreid de tijd om al jouw vragen en wensen tot in detail te bespreken. Er worden foto’s genomen en alles wordt nauwkeurig genoteerd. Dit zal ervoor zorgen dat de make-up service vlot verloopt op jouw grote dag. Deze proefsessie is ideaal om het perfecte totaalbeeld te krijgen en elkaar al wat te leren kennen. Zo wordt er op je trouwdag niks aan het toeval overgelaten.

Touch-up
Dankzij mijn tips & tricks blijft jouw bruidsmake-up de hele dag stralend en fris. Wil je deze dag echter helemaal zorgeloos beleven, kan je er altijd voor opteren om me ook een touch-up te laten doen voor het avondfeest, de receptie of je fotoshoot.

Suite make-up
Aarzel niet om me ook in te schakelen voor de suite leden. Zij kunnen, indien gewenst, ook beroep doen op mijn make-up service.

Prijs op aanvraag

julie-smet-professioneel-mua-makeup-artist-vistagiste-sint-niklaas-waasland-vlaanderen-workshop-beauty-photoshoot-fashion-editorial-bridal-bruidsmakeup
julie-smet-professioneel-mua-makeup-artist-vistagiste-sint-niklaas-waasland-vlaanderen-workshop-beauty-photoshoot-bridal-bruidsmakeup

Persoonlijk make-up advies

Tijdens deze individuele make-up les laat ik je op een toegankelijke manier zien hoe je best je make-up aanbrengt. We oefenen verschillende technieken in terwijl er ruimte is voor al je vragen. Samen gaan we op zoek naar jouw persoonlijk stijl, kleurenpalet en texturen.

Tijdens deze les komt er heel wat productinformatie aan bod die ik voor jou noteer en verzamel in een persoonlijke face chart. Dit biedt je een houvast om nadien zelf aan de slag te kunnen.

Ik voorzie al het materiaal, maar als je zelf reeds bepaalde verzorgings -en make-up producten in bezit hebt, is het zeker interessant om deze mee te brengen. Ik kan ze dan even bekijken en je er de nodige uitleg over geven.

Prijs: € 90,00
Tijd: 90 min.

Make-up party!

Tijdens deze workshop leer ik jullie hoe je jezelf thuis kan opmaken ‘like a pro!’.

In een gezellige groep van 2 tot 6 personen krijgt iedereen de nodige aandacht om enkele kneepjes van het vak te leren. Iedereen krijgt een persoonlijke look waar zij zich goed bij voelt.

Het groepje bepaald zelf vooraf het thema, zoals bijvoorbeeld: klassieke make-up, sunkissed make-up, smokey-eyes, highlighten en contouren, …

Tijdens deze workshop kan je alle informatie noteren en krijg je nadien je eigen face chart mee. Hiermee kan je dan thuis verder aan de slag gaan.
Het is bovendien zeker mogelijk om ook je eigen producten mee te brengen. Ik kan deze dan samen met jullie bekijken, en er de nodige informatie over geven.

Dit alles combineren we met een hapje en een glaasje bubbels. Gewoon keihard genieten!

Prijs: € 65 – € 75 p.p.
Tijd: 120 min.

julie-smet-professioneel-mua-makeup-artist-vistagiste-sint-niklaas-waasland-vlaanderen-workshop-beauty-priveles-makeupparty

Alle make-up sessies zijn mogelijk in de studio of op locatie, mits km vergoeding.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau?
Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor elke make-up sessie.