Brows

20220419_115736-02-02-01

HD brows original

We starten met het kleuren van de wenkbrauwen in de tint die wordt gekozen aan de hand van je haar en huidtint.

Ook de vorm wordt gepersonaliseerd door middel van de brow mapping techniek waarbij we de vorm en de positie van de wenkbrauwen uittekenen. De overtollige haartjes worden verwijderd door middel van waxen en threaden (epileren met touw). Nadien wordt er geperfectioneerd door te epileren met pincet en vervolgens te trimmen en af te werken met make-up.

Voor het mooiste resultaat kan je best in de periode voor je afspraak je wenkbrauwen laten uitgroeien. Op die manier kan er beter geshaped worden.

Het resultaat blijft gemiddeld 3 tot 4 weken.

Prijs: € 40

HD browsculpt

Dit is de nieuwste brow trend en wordt ook wel brow lift, lamination of ‘fluffy brows’ genoemd. De wenkbrauwhaartjes worden gelift door middel van specifieke producten waardoor de stugheid van de haartjes verdwijnt en ze makkelijker te modelleren zijn.

Een browsculpt is ideaal wanneer je haartjes naar beneden groeien, je dunne wenkbrauwen hebt of je kleine gaatjes in de wenkbrauwen hebt. Door de lift wordt een voller effect gecreëerd en kan het maximale volume uit de wenkbrauwen worden gehaald.

Nadien worden de wenkbrauwen gekleurd en wordt de vorm bepaald. De overtollige haartjes worden verwijderd door middel van waxen en threaden (epileren met touw). Nadien wordt er geperfectioneerd door te epileren met pincet en vervolgens te trimmen en af te werken met make-up.

Voor het mooiste resultaat kan je best in de periode voor je afspraak je wenkbrauwen laten uitgroeien. Op die manier kan er beter geshaped worden.

Verzorg je wenkbrauw haartjes door een conditioner aan te brengen voor het slapen. Dit houdt de haren zacht en zorgt dat de brow lift langer blijft zitten.

Het resultaat blijft gemiddeld 6 tot 8 weken.

Prijs: € 55

Nazorg:

– 24 uur water en olie op de wenkbrauwen vermijden: Gebruik dus geen make-up en ga niet gaan zwemmen of douchen tot minstens 1 dag na de behandeling.

– 48 uur stoom vermijden: Ga dus niet naar de sauna maar vermijd ook zonnebaden en de zonnebank.

20220526_123146-02-01

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau?
Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor elke make-up sessie.

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor elke make-up sessie.